“Het bloemenmeisje” staat in de krant!

Lieve kiezer,

we kennen allemaal wel een gekkie die gelooft in een complottheorie. Meestal zielig, innemend en irritant tegelijk. We kennen ook allemaal van die doorgewinterde wetenschappelijke types die niks geloven en alles beter weten. Ik ben altijd blij dat ik daar niet mee getrouwd ben.
De meeste mensen zijn niets van dit alles, ze zijn gewoon. Gewoon zijn is best moeilijk, maar we hebben nu een voorbeeld: het bloemenmeisje! Lieve kiezer, wat een fenomeen! Ze staat vandaag in  Trouw en ze wil liever bloemenvrouw genoemd worden. Helemaal terecht natuurlijk, van sexisme zijn de meeste GEWONE vrouwen anno 2020 ook niet meer gediend. Ze is een liberale D66 stemmer, wow, de partij zonder enig religieus gedoe, complot of bijgeloof.

Lieve kiezer, ik was al om, de lockdown is geen goed idee. Ik ben blij dat ik nu gehoord wordt. Dat er een stem is die mij vertegenwoordigd, en de krant schrijft er een normaal artikel over. Het bloemenmeisje is gewoon helemaal tegen de lockdown. Ze gaf de journalist van Trouw ook gewoon een hand, en dat staat in de krant, lieve kiezer. Dat is toch niet te geloven!! De krant heeft iets “verkeerds” opgeschreven! De persvrijheid is weer terug!
Het bloemenmeisje maakt zich oprecht zorgen over de democratie en de rechtstaat en de vrijheid. Daar heeft ze helemaal gelijk in, lieve kiezer.

De bloemenvrouw is echt een keerpunt. Het gaat de goede kant op, lieve kiezer, mijn dag kan niet meer stuk.

De bloemenvrouw

Je Irene, zijlijnpoliticus en fan van de bloemenvrouw. Voorzitter van Evenwicht, De Gele partij, een nieuw politiek initiatief dat de lockdown niet meer ziet zitten.

Ik hoop dat die bloemen een aanwijzing zijn (oei, oei, complot?, nee grapje!) dat ze iets heeft met boeren en dat helemaal klaar is met de ambtenaren van D66 en lekker lid wordt van Evenwicht, De Gele Partij. www.evenwichtdegelepartij.nl

This entry was posted in Compassie, democratie, Demonstreren, Het bloemenmeisje, Vrouwenemancipatie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s