De penningmeester van Evenwicht

Lieve kiezer,

Wow, wat een penningmeester heeft Forum voor Democratie. Ik had eerlijk gezegd nog nooit van Henk Otten gehoord, maar nu ken ik zijn hele CV uit mijn hoofd. Zelfs Trouw staat er vol mee. Zo’n penningmeester heeft een partij nodig. Dat is wel gebleken uit de verkiezingsresultaten. Waar FvD nu de grootste van Nederland is, daar heeft Evenwicht nog niet eens één gemeenteraadszetel gescoord. Als ik de pers mag geloven, komt dat allemaal door Henk Otten. En ik begrijp ook dat hij gewoon liberaal is, en geen racist.
Het is een echte MKB’er, boerenzoon ook nog. Waarom is hij in de borale toestanden van FvD beland?? Waarom is hij dan niet gewoon gevallen voor Evenwicht? Zijn kritiek op een slappe, zwakke overheid is ons uit het hart gegrepen. Een overheid met haar op de tanden, die het MKB-liberalisme ondersteunt, dat is een heel goed Evenwicht standpunt. Evenwicht is natuurlijk niet alleen liberaal, maar ook sociaal. Ik weet niet hoe sociaal Henk Otten is, maar de meeste MKB’ers zijn sociale ondernemers, met het hart op de goeie plek.

Die greep uit de kas, dat is natuurlijk wel een dingetje. Maar ik begrijp ook dat die kas in de begintijd juist gevuld werd door deze self made man. Politiek bedrijven uit eigen zak is best duur. Ik kan daar over mee praten. Voor Evenwicht waren de Provinciale Statenverkiezingen gewoon te duur. Mijn creditcard hoest niet zomaar 2200 euro op voor registratie, laat staan dat we een goeie campagne konden financieren.

Lieve kiezer, je kent mijn zwak voor Halbe Zijlstra van de VVD. Henk Otten kan wat mij betreft ook om mijn “zwak voor” lijst. De kas van Evenwicht is voorlopig toch al leeg, en een goeie mediastrateeg, dat kunnen wij wel gebruiken. Maar ja, voorzichtigheid geboden natuurlijk, mijn pragmatisme kan de partij zomaar opblazen. Ik denk er nog even over na….

20190426_133514

Mooi geel is niet lelijk.

Je Irene, zij-lijn politicus die Henk Otten op haar “zwak voor” lijst heeft geplaatst.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s