Een bankrekening openen met een statushouder….

Lieve kiezer,

Evenwicht is al zes weken bezig met een poging om een bankrekening te openen. Ik hang nu weer in de wacht. Ze zijn al 3 weken bezig met een onderzoek naar ons buitenlands vermogen. Nu is dat vermogen natuurlijk nul, maar, ja, bewijs dat maar eens. Een van onze dierbare mede-oprichters is een statushouder uit Syrië, en tja, die kan natuurlijk terroristische nijgingen hebben. Dus dan gaan alle protocollen in werking en dat duurt nu al weer 3 weken. Ohhh, ik krijg iemand aan de lijn. Ik hoest ons Kamer van Koophandelnummer, dat ik al uit mijn hoofd ken, 7032 9575, op. Hij kijkt in het dossier. Het is vanmiddag in behandeling genomen, ik kan volgende week een telefoontje verwachten.

Dat is vooruitgang.

Aan Morhaf had ik al voorgesteld om tijdelijk een Nederlandse Nederlander bestuurder te maken, en dat we dan de bankrekening openen, en dat we hem daarna weer terug in het bestuur zetten. Maar hij keek toen zo verdrietig. En ik vind het ook een verkeer signaal. Vertrouwen zou het uitgangspunt moeten zijn van ons systeem. Als we met Morhaf geen bankrekening kunnen openen, en zonder hem wel, dan zie ik dat als pure discriminatie. Als je de intenties van Evenwicht leest, we willen een democratieklas voor Syriërs maken, en we zijn een compleet gemengd gezelschap, dan moet een bank toch over stag kunnen gaan? Uiteindelijk kun je vertrouwen nooit afvinken, je zult het moeten beoordelen met gezond verstand. Als de protocollen dat niet meer toelaten, tja, dan hebben we een probleem. Ik weet eigenlijk niet wie er dan een groter probleem heeft, het vrije westen, of het verwoeste oosten. Maar als ik dan naar Morhaf kijk, dan weet ik dat ik nu schromelijk overdrijf, en dat we vol goed moed het telefoontje van de bank afwachten.

Ik moet er wel bij zeggen dat een derde Nederlandse bestuurder overdag slecht bereikbaar is, daar lag het ook een weekje aan.

En dat we bij andere banken navraag hebben gedaan. Daar is het net zo lastig. Daarom houden we vol bij deze bank.

Typisch een Evenwichtsdingetje. We moeten hier het juiste evenwicht even vinden.

evenwichtsbalk kleine pixels

Voor de website vandaag ook een foto gemaakt, in evenwichtstoestand.

www.evenwichtdegelepartij,nl.  Daar kun je ook de evenwichtsfoto´s vinden van de rest van de kandidaten.

Stem 21 maart evenwichtig.

Je Irene van de Voort, Lijsttrekker Evenwicht.

This entry was posted in Eerlijkheid, Evenwicht, Oprichters, Syrië. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s