Als ze hem maar niet gaat aankleden

Ohh, lieve kiezer,

ik ben echt een beetje van mijn stuk. Bleker een vriendinnetje. Dat is allemaal tot daar aan toe, maar zij is nog jonger dan mijn stiefdochters, en hij is ouder dan mijn man. Een leeftijdsverschil van 12 jaar, ik spreek uit ervaring, lieve kiezer, is wat mij betreft echt de max. Anders kan het gewoon nooit gelijkwaardig zijn. Ik heb ook al mijn zeilen moeten bijzetten om ongeveer 50% van de besluitvorming naar mij toe te trekken. Gelukkig hebben wij een logeerkamer. Maar met een leeftijdsverschil van 32 jaar, mis je die basis, lieve kiezer.

Jan kan het allemaal nog wel waarderen, maar Margo heeft liever dat haar dochters thuis komen met een orthodoxe SGP’er of zelfs een orthodoxe Moslim of Jood, dan met een man ouder dan Jan. Voor de nieuwe wouldbe schoonmoeder van Bleker is het eigelijk allemaal nog het ergst.

Persoonlijk zit ik ook niet te wachten op een Nederlandse Berlusconi, dan wel Sarkozi. Ik ben gewoon groot fan van Bleker, hij kan het CDA helemaal maken, maar dit had ik niet verwacht. Terwijl ik het achteraf wel had kunnen weten. Ik vind het altijd erg leuk aan een man als je kan zien dat hij zichzelf aankleed. Zeker voor iemand bij zijn generatie, vroeg ik mij af wat voor briljant vrouwpersoon er achter hem stond, dat zij het allemaal goed vond dat hij verscheen in het Agrarisch Dagblad in een zwart pak met bruine schoenen. Of in een oud jasje zonder stropdas bij de bestuurdersvereniging van het CDA. Deze man kon gewoon helemaal zichzelf zijn, en dat zat hem ook in die kleding. Maar hij had dus helemaal geen vrouw.

Wat deze jonge dame van 26 ook gaat doen met haar leven, ik hoop dat ze Bleker niet gaat aankleden.

Je Irene van de Voort, CDA lid te Ede.

This entry was posted in Bleker, CDA, Jan en Margo and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s