Spannende komkommertijd

Lieve kiezer,

er gebeurt zelden zo veel in de komkommertijd. Psychopaten. En de dollar met haar plafond.

Verder ben ik er achter dat je geen blogs moet bewaren voor de komkommertijd. Het is nu niet meer interessant om te vertellen dat op het partijcongres van 2 april een resolutie is aangenomen, TEGEN HET PRxc9ADVIES VAN HET PARTIJBESTUUR IN!. Ging over speciaal onderwijs. Persoonlijk vond ik het echt nieuws, maar het heeft geen krant gehaald.

Die kant moet het wel op met het CDA. Hup met de leden.

Verder ben ik in een werkgroepje bezig met "klimaatuitstoot" in de melkveehouderij. Erg grappig. Ze werken met een Wagenings model, dat jouw melk op mijn conto zet, lieve kiezer. Ik vind dat de melk die jij drinkt, er bij mij af getrokken mag worden. Als ik mijn auto vol tank met benzine, dan telt dat ook niet bij de klimaatuitstoot van de pomphouder.  Zo ver waren ze nog niet in Wageningen. Maar ik heb even flink mijn mond los getrokken, en nu vinden ze in Wageningen ook dat melk drinken zélf op het conto moet van de consument die de melk drinkt.  De landbouw krijgt ook altijd van wat consumenten zelf doen de schuld, dat blijkt maar weer.

Verder moet ik nodig eens bloggen over Leonardo-onderwijs. Laatst ben ik uit de kast gekomen als hoog begaafde bij de Rotary club door middel van mijn eerste lezing over hoog-begaafdheid en Leonardo onderwijs. Ik ben namelijk fondsenwerver voor de Leonardo School in Ede. Zeker nu psychopaten, zo recht van het gymnasium, er zo op los schieten vandaag de dag,  met een hoog IQ, moeten we het Leonardo onderwijs maar eens snel gaan ontwikkelen. Leonardo onderwijs is voor hoog begaafden, en voorkomt dat ze gevaarlijk worden. Een tip voor de terrorismebestrijding van de Lonely Wolves. Als fondsenwerver wil ik natuurlijk niet meteen overgaan op chantage als middel, maar toch, ik denk het wel echt.

Verder zei Eerdmans bij Wakker Nederland, op tv, dat je biologisch moet gaan eten. Vanwege Ehec natuurlijk, maar goed, de wereld komt nog eens op zijn pootjes terecht. 

Bovendien ben ik penningmeester geworden van het Biohuis in oprichting. Helemaal happy met deze nieuwe klus. Het is in samenwerking met LTO, waar ik ook een stoel heb veroverd. Deze organisatie, LTO,  staat dermate ver af van haar leden, dat ze nog iets kunnen leren van het CDA. LTO zou een netwerk moeten worden van verschillende verenigingen van verschillende boeren. De basislobby kan LTO dan doen, de rest, doen verenigingen zelf. De biologische rest bijvoorbeeld, gaat het Biohuis nu doen.

LTO gaat leren om te scheiden en dan weer te verbinden. Zo moet je dat in een goed huwelijk ook doen. Volgens mij. Maar mijn echtgenoot denkt daar misschien weer heel anders over.

Die staat nu zijn tanden te poetsen, dus ik kan het hem niet vragen. Ik moet nodig op vakantie, want mijn blogs worden te banaal. Morgen gaan we!! Voor nu snel welterusten, lieve kiezer.

Je Irene van de Voort, CDA lid te Lunteren, afdeling Ede.

This entry was posted in Bleker, Jan en Margo and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s